صالحی در توضیح بیشتر اقدامات سید روح الله گفت: وی با وجود اینکه به عنوان یک معلم جوان در آموزش و پرورش مشغول به فعالیت بود، برای اینکه بتواند روی نوجوانان ساکن در قلعه حسن خان فعالیتهای فرهنگی انجام دهد، با حضور حدود 20 نفر از آنها گعدههای علمی، فرهنگی و ورزشی تشکیل داد.
این کارگردان مستند ادامه داد: سید روح الله سرلوحه فعالیتهای خود را توصیه رهبری به جوانان که تحصیل، تهذیب و ورزش است قرار داده بود و تلاش میکرد همه جنبههای مورد نیاز برای یک فرد را در برنامههایش لحاظ کند و همین اقدامات وی تأثیرات عمیقی بر وضعیت فرهنگی محله قلعه حسن خان شهر قدس گذاشت.
صالحی در خصوص هزینههای شکل گیری و استمرار چنین گعدههایی گفت: سید روح الله از هیچ ارگان یا سازمانی کمک مالی نگرفت و با برخی فعالیتهای هنری و اقتصادی تلاش میکرد هزینههای این اقدام خیر را تأمین کند.
فرج صالحی ادامه داد: در سال 92 در پی یک بیماری، سید روح الله در حالیکه تنها 30 سال سن داشت، فوت میکند ولی بچههایی را که تربیت کرده بود و همگی از نظر درسی و فرهنگی در درجه بالایی قرار داشتند، هر کدام با تشکیل حلقههای 20 نفره راه وی را ادامه میدهند.
گفتنی است مستند «آقا سید روح الله» به نویسندگی و کارگردانی فرج صالحی و تهیه کنندگی مهدی مطهر از تولیدات خانه مستند انقلاب اسلامی است و در روزهای آتی جلسه رونمایی از آن برگزار میشود.