این کارگردان برخی از مشکلاتی که امروز برای پیگیری اقتصاد مقاومتی پیش پای کشور قرار گرفته است را به بیماریهایی مزمن تشبیه کرد و افزود: به علت وابستگی درآمدهای کشور به نفت، رکود تورمی ناشی از آن باعث شده که هر از چندی وضعیت اقتصادی کشور با مشکل مواجه شود و همین مسأله موجب شده بخش خصوصی نتواند قدرت و قوام لازم را پیدا کند.
این مستند ساز کشور ادامه داد: برای ریشه یابی این مشکلات، فیلمبرداریهای مختلفی در بخشهای مختلف کشور از بندرعباس تا بندر انزلی داشتهایم و با صنعت گران و فعالین اقتصادی گفتگو کردهایم و تلاش شده است تا مشکلات را به صورت میدانی رصد کنیم.
وی یکی از موضوعات جذابی که در مستند به آن پرداخته شده است را مقایسه کشور ترکیه با ایران دانست و گفت: کشور ترکیه به دلیل شباهتهای اقتصادی که با ایران داشته است، مورد مناسبی برای مقایسه محسوب میشود. این کشور تا پانزده سال پیش با تورم سالیانه 40 درصدی دست و پنجه نرم میکرده است که در حال حاضر به زیر 10 درصد رسیده است و همچنین در زمینه خصوصی سازی با مشکلات عدیدهای روبرو بوده است، به علاوه اینکه جمعیت این کشور نیز تقریباً مشابه ایران است و 75 میلیون جمعیت دارد.
کلانتری در پایان با مرتبط دانستن رشد اقتصادی ترکیه با ثبات سیاسی در این کشور اظهار کرد: هنگامی که کودتای اخیر در ترکیه به وقوع پیوست تیم ما برای فیلم برداری در این کشور به سر میبرد. نکته جالبی که میتوان بدان اشاره کرد این است که رشد اقتصادی منجر به افزایش رضایت اجتماعی - اقتصادی و ثبات سیاسی در ترکیه شده به نحوی که برای اولین بار در تاریخ این کشور شاهدیم که ارتش در انجام کودتا شکست میخورد و این مساله را نمیتوان بی ربط با مسائل اقتصادی دانست.
گفتنی است مراحل فیلمبرداری این مستند 60 دقیقهای که در موسسه نجوای زلال هنر در حال تولید است و از تازهترین محصولات سازمان هنری رسانهای اوج در حوزه اقتصاد خواهد بود به پایان رسیده و در حال طی کردن مراحل نهایی تدوین است و به گفته کارگردان آن تا پایان پاییز امسال برای پخش آماده میشود.